• Str. Nicolae Testemițeanu 23/1
  • +37379906003
  • Str. Ismail 98/4 etaj 5 office 508
 

Home / Blog / Din 31 iulie, program prelungit de lucru la salonul Hespera


Programul prelungit de lucru în Salonul Hespera a fost introdus pentru că a fi femeie în zilele noastre este foarte complicat – studii, carieră, familie… Trebuie să le reuşeşti pe toate. Dar îţi mai rămâne timp și pentru tine? 
Cu Hespera răspunsul poate fi doar Da! Pentru că noi respectăm ritmul tău de viaţă intens şi mereu lucrăm spre asigurarea confortului clienţilor noştri, venim cu o noutate pentru voi, dragi femei.

La Hespera găseşti un program prelungit de lucru

Salonul Hespera a prelungit programul de activitate de la ora 09.00 până la 21.00 astfel, încât serviciile noastre să fie accesibile tuturor femeilor care nu reuşesc să ajungă la noi în timpul orelor de muncă.

Program prelungit de dimineaţa

O zi începe perfect dacă tu arăţi perfect. Cu programările matinale la Hespera, acest lucru este deja posibil, iar tu vei arăta bine pe tot parcursul zilei.

Program prelungit de seară

Ce poate fi mai binevenit după o zi lungă de muncă, cu agendă încărcată, decât câteva ore de relaxare la Hespera? Profită de servicii de înfrumuseţare calitative chiar şi până la ora 21.00.

Salonul va funcționa după noul program din data de 31 iulie 2017, însă tu deja poți face o programare online sau la numarul de telefon  +373 79 906 003 


Vezi aici la ce servicii îți poți face deja o programare!

 
 

Leave a Reply

 
 
%d bloggers like this: