• Str. Nicolae Testemițeanu 23/1
  • +37379906003
  • Str. Ismail 98/4 etaj 5 office 508
 

Home / Serviciile noastre speciale / Epilare Definitivă cu Laser Diode 808nm

Firele nedorite de păr de pe față, gât, mâini, abdomen, piept, picioare, axile, zona pubiană le dau multe bătăi de cap femeilor, le fură din timp și din încrederea în sine. Cu aceeași problemă se confruntă și unii bărbați pe care pilozitatea excesivă îi face să-și încheie hainele până la gât. Metodele clasice – rasul, epilarea cu ceară, cu ață, cu zahăr, cu aparate electrice – pe lângă faptul că au efecte temporare, mai sunt și extrem de dureroase sau agravează problema.  De aceea, Salon Hespera vă pune la dispoziție ultima cea mai rapidă și nedureroasă tehnologie în eliminarea părului nedorit – sistemul de epilare cu diode 808nm.

Epilare Definitivă cu Laser Diode 808nm – fără efecte adverse

În timpul procedurii cu laser, melanina din foliculii de păr absorb lumina laserului și se transformă în căldură ce ajunge până la 60˚-70˚ C, distrugând rădăcina firelor de păr. Un avantaj important este că la contactul cu pielea, laserul este răcit la o temperatură de la 0 la 5 ˚C. Astfel, se pot trata și zonele de piele foarte sensibile la durere, fără a fi nevoie de geluri de răcire sau creme cu efect anestezic local.

Laserul diode 808nm permite, de asemenea, cosmeticianului să asigure eficiența maximă a tratamentului, prin ajustarea în funcție de tipul pielii și culoarea firelor de păr.

Laserul este o metodă de epilare sigură, fără efecte cancerigene, emanări de radiații sau alte substanțe chimice. O procedură durează de la 5 min până la o 1 oră, în funcție de zona tratată.

Epilare Definitivă cu Laser Diode 808nm este cel mai rapid tratament

Laserul diode 808nm implică un termen mai scurt de tratament, în comparație cu fotoepilarea.

Pentru un efect definitiv, pacientul  are nevoie de aproximativ 6-8 proceduri, care se fac la un interval de 6 săptămâni. Tratamentul poate fi aplicat și în perioada cu mult soare.

Epilare Definitivă cu Laserul Diode 808nm este indicat:

  • Femeilor și bărbaților cu pilozitate sporită;
  • Persoanelor care au iritație de ras sau ceară;
  • În cazurile în care firele de păr cresc sub piele;
  • Persoanelor cu dereglări hormonale care iau tratament;
  • După 2 luni de pauză în cazul epilării cu ceară sau zahăr.

Se recomandă evitarea tratamentului cu laser persoanelor cu păr alb, deoarece aceste fire de păr nu conțin pigment, femeilor însărcinate sau aflate în perioada alăptării, persoanelor cu implant de inimă, cu boli oncologice sau cu intervenții chirurgicale în ultimele 3 luni.