• Str. Nicolae Testemițeanu 23/1
  • +37379906003
  • Str. Ismail 98/4 etaj 5 office 508
 

Home / Serviciile noastre speciale / Manichiura Shellac CND

Manichiura îngrijită este o componentă indispensabilă a frumuseții, a stilului, dar și a bunei dispoziții pentru fiecare femeie. Menținerea acesteia însă necesită timp și dedicație, deoarece oja se fisurează, se ciobește, pierde din aspect, ca urmare a activităților casnice. Shellac CND este lacul inovatoar ce conferă culori durabile, luciu extraordinar, finisaj perfect și protecție unghiilor timp de 14 zile sau mai mult.

Manichiura Shellac CND perfectă pentru toate unghiile, inclusiv fragile

Shellac CND este alternativa imbatabilă împotriva ojelor care se desprind de pe unghii la numai câteva zile de la aplicare. Formula sa chimică implică un nivel mai mic de solvenți, prin urmare, are o acțiune mai puțin pronunțată. Este mai vâscos, se aplică uniform și are efect de strat protector al unghiilor, fiind o opțiune perfectă pentru unghiile fragile și subțiri.

Shellac este primul lac de unghii UV hibrid adevărat – se aplică precum un lac, acționează ca un gel și se îndepărtează în doar 10 minute. Este hipoalergenic și oferă o folosire absolut prietenoasă. Se aplică la fel ca o ojă și se usucă rapid prin expunere la lumină UV. Iar formula sa specială asigură rezistență și protecție.

Shellac este răspunsul revoluționar pentru toate femeile care își doresc unghii superbe, dar nu au timp să le mențină.

Salon Hespera alege Shellac de marca CND

CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global în industria de îngrijire a unghiilor. Fiecare din produsele CND sunt meticulos cercetate și testate înainte de a ajunge la client. Creative Design Nail dețin propriul laborator de ultimă generație, precum și cunoștințe tehnologice și științifice pentru a crea produsele pe care profesioniștii le doresc și de care au nevoie.