• Str. Nicolae Testemițeanu 23/1
  • +37379906003
  • Str. Ismail 98/4 etaj 5 office 508
 

Home / Serviciile noastre speciale / Sprâncene cu Henna

Sprâncenele pot îmbunătăți un machiaj făcut în grabă, sau strica un machiaj realizat perfect!

Sprâncenele sunt primul lucru care iese în evidență atunci când vine vorba despre chipul tău! Forma acestora poate schimba întreaga fizionomie, prin urmare este foarte important să apelezi la un specialist atunci când le modifici forma.

Sprâncenele reprezintă 50% din efectul unui machiaj! Forma lor este foarte importantă pentru armonia și simetria trăsăturilor. Cu ajutorul sprâncenelor ne exprimăm sentimentele de uimire, supărare, bucurie, așadar prin stilizarea sprâncenelor putem da o formă specială feței.

Efectul sprâncenelor greșit pensate

O pereche de sprâncene bine pensate și stilizate pot constitui un avantaj, în timp ce unele pensate greșit pot strica înfățișarea pentru multă vreme, mai ales dacă s-au smuls firele care nu trebuiau.

Niște sprâncene bine stilizate echilibrează trăsăturile feței, pot crea iluzia unei fețe mai înguste sau a unor ochi mai mari.

Sprâncene cu Henna

Henna presupune o procedura naturala, organica aceasta procedura pigmentează pe lângă fire si pielea in proporție de 100%, oferind un rezultat uimitor cu efect de micro pigmentare. Este singura metoda Naturista care da acest efect.

Stilizarea de sprâncene si vopsirea cu henna (henna brows)

Cu henna se vor pigmenta nu doar firele, ci și pielea, în proporție de 50%. Rezistența pigmentului pe fir: 5-21 zile, iar pe piele – o săptămână.

Suntem un salon de frumusețe, în Chișinău, unde aplicăm inovațiile globale, iar clientul este mereu în prim plan. Curățenia impecabilă, rapiditatea și rapiditatea sunt valorile noastre de bază.

Confortul oaspeților noștri este pe primul