Blog

Blogul nostru

Tratează vergeturile cu tehnologia ResurFX

Tratează vergeturile cu tehnologia ResurFX

Ce sunt vergeturile?

Vergeturile sunt un tip de cicatrici, sub formă de linii, pe corp care apar  ca urmare a ruperii țesuturilor subcutanate. Cauza apariției vergeturilor poate fi creșterea în greutate sau unele dereglări hormonale. Ele apar deopotrivă, atât la femei, cât și la bărbați, încă din perioada adolescenții, atunci când corpul uman se dezvoltă într-un ritm rapid, creșterea atât în greutate, dar și înățime
Dacă la bărbați vergeturile apar cel mai des în rândurile sportivilor, în cazul femeilor cel mai des ele apar în sarcină. Medical vorbind, cu vergeturile poți trăi o viață și ele nu afectează sănătatea sub nici o formă. Însă, ca aspect, majoritatea femeilor mărturisesc că se simt incomodate și evită să expună părțile care au fost afectate de vergeturi. De aici pot apărea stări de anxietate și complexare.
Trebuie să cunoașteți că vergeturile sunt de două tipuri: roșii(striae rubra) și albe(striae alba). Vergeturile roșii sunt striații recente, proaspăt apărute pe piele. Culoarea roșiatică este dată de dilatarea vaselor capilare cauzată de ruperea fibrelor de colagen. Vergeturile albe sunt striații mai vechi și necesită un tratament complex, fiind greu de estompat.
Din păcate, vergeturile apar pe cele mai râvnite și admirate părți ale corpului: coapse, sâni, șolduri, fese, abdomen, spate (în zona lombară).
Vestea bună e, dacă până acum nu erau posibilități de ameliorare a vergeturilor, specialiștii de la Hespera vin cu o noutate frumoasă pentru toate femeile și bărbații care vor să se bucure de o piele cu aspect tânăr și tonifiat.

Cum tratăm vergeturile?

Vergeturile sunt provocate de ruperea țesutului conjunctiv, prin forțarea elasticității pielii într-un timp foarte scurt. Această deteriorare este posibilă nu doar atunci când brusc luăm în kilograme, dar și în cazul când pielea nu este bine întreținută, cum ar fi: consumul de alimente sărace în vitamine; consumul deficitar de lichide; utilizarea de steroizi anabolizanți, care forțează creșterea în masa musculară, întinzând la maximum pielea și lăsând semne pe corp; stresul și scăderea imunității organismului.
Odată apărute, vergeturile îți dau mari bătăi de cap și este greu de crezut că poți scăpa de ele. Însă, în funcție de pielea ta, poți combina diferite metode profilactice pentru a preveni apariția altor astfel de cicatrici, iar pentru a atenua aspectul vergeturilor pe care le ai deja îți propunem tratamentul cu ResurFX care este o noutate pentru Republica Moldova.
Da, acum poți trata atât vergeturile, dar și cicatriciile la tine acasă, în Moldova. Tratamentul cu ResurFX permite generarea de către laser a energiei termice și penetrarea ei uniformă în adâncimea pielii. Astfel procedurile cu ResurFX elimină imperfecțiunile de la nivelul pielii, prin distrugerea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă. Principiul de acțiune a laserului ResurFX se numește fototermoliza fracționată non-ablativă. Laserul emite simultan între 200-300 de mici fascicule laser, ce pătrund în piele pana la 1 mm, stimulând producția fibrelor de colagen, elastină și a acidului hialuronic, contribuind la ștergerea vergeturilor.

Cu siguranță vă întrebați de câte proceduri de ResurFX Vergeturi aveți nevoie pentru un tratament complet. Cum fiecare corp este individual, în cadrul unei consultații, medicul dermatolog vine cu recomandări referitor la durata tratamenului cu ResurFX, în dependență de starea lor. Numărul de proceduri cu ResurFX se stabilește în funcție de vechimea vergeturilor, densitatea acestora și efectul de după prima procedură. În funcție de vârsta pacientului și metabolismul acestuia, efectul este diferit și imprevizibil, dar ceea ce clinica Hespera vă poate garanta, este că întotdeauna rezultatul este vizibil după prima procedură. Îngrijește-te de aspectul pielii tale pentru că el este emisarul stării de bine în propriul corp!

Recomandarea noastră este să nu irosiți bani pe creme și uleiuri magice, pentru că ele chiar nu există în cazul vergeturilor.
Pentru o programare la consultație sună la 079 906 003 sau accesează link-ul.

Consultație

Vreau o consultație