Blog

Blogul nostru

5 Reguli ca să arăți minunat la o festivitate

5 Reguli ca să arăți minunat la o festivitate

Câteva reguli de înfrumusețare la care trebuie să acordăm atenție ca să ne placă și nouă ce vedem în oglindă și ca să evităm incidentele la o festivitate.

Nuntă, zi de naștere, botez, cumetrie, întâlnire cu iubitul sau colegii. La evenimente speciale, toate vrem să arătăm frumoase ca-n reviste. Iar cu o bună planificare, avem toate șansele să reușim. Aici, prezentăm câteva reguli la care trebuie să acordăm atenție ca să ne placă și nouă ce vedem în oglindă și ca să evităm incidentele.

Regula nr. 1 – tot ce poate să irite realizăm din timp

De aceea, puful de față, epilarea picioarelor și a mâinilor e bine să o facem cu cel puțin 5 zile înainte, pentru ca, în caz de înroșire a pielii sau iritații, acestea să se estompeze. Te știi cu pielea sensibilă? Optează pentru sugaring în loc de ceară. În timp ce fâșiile de ceară apucă firele de păr împreună cu pielea, sugaringul este  o procedură mai tolerantă, apucând doar firele de păr. Astfel, riscul de a face iritații este mai mic.

Regula nr. 2 – pielea strălucitoare necesită hidratare

Nu lăsa pe ultima zi hidratarea pielii în speranța că vei obține minuni în ultima clipă. Elimină celulele moarte de pe față și întreg corpul cu ajutorul unui scrab de calitate și alintă-ți pielea cu o cremă hidratantă în fiecare zi. Cu câteva zile înainte de eveniment, optează pentru o mască de hidratare în profunzime și lifting. Plus, nu uita să bei apă, ca look-ul radiant să fie asigurat atât din interior, cât și din exterior.

Regula nr. 3 – unghiile îngrijite sunt un must

Dacă știi deja ce de ce culoare e ținuta, e mai simplu. Alege pentru manichiură o nuanță potrivită hainelor. De aceeași culoare ar fi bine să fie și pedichiura. Unghiile sunt un accesoriu ce au rolul de a vă completa aspectul. Optați pentru forma pe care o preferați mereu și nu veți da greș. Experimentele e bine să le lăsăm pentru vremurile când ne putem permite mici erori.

Regula nr. 4 – alege ținuta în funcție de tonul pielii

Imaginea de haină care  “parcă e turnată pe tine ” o obții urmând un mic secret. Acordă atenție la tonul pielii tale. Dacă venele sunt de culoare albastră,ești deținătoarea unui ten rece. Dacă arată verzi, tenul tău este cald. Dacă sunt de o nuanță intermediară, atunci ai ten de nuanță neutră. Pentru tonurile reci se potrivește albastru,verde, argintiu și purpuriu. Tonurile calde ies în evidență cu galben, auriu, roșu, maro. Iar tonurile neutre arată bine atât în culori reci, cât și calde.

Regula nr. 5 – relaxează-te

de transpirație se văd imediat sau pantofi incomozi din momentul în care îi pui pe tine nu te vor face să te simți în apele tale.

Petrecere veselă!

Hepsera Rating

Vreau consultație gratis