Blog

Blogul nostru

5 sfaturi de frumusețe pentru femeile active

5 sfaturi de frumusețe pentru femeile active

De ce au nevoie femeile active pentru a arăta bine și profesional în același timp?

Lucrezi din zori până noaptea la oficiu, înconjurată de mormane de hârtii sau activități. Seara, dacă ai noroc, ajungi pe la sala de sport, pentru că o mulțime de treburi casnice te așteaptă.  Sâmbăta și duminica visezi să reușești să te odihnești. Dacă te regăsești în frazele expuse supra, aceste sfaturi de frumusețe, ca să-ți menții aspectul sănătos al tenului, sunt pentru tine.

1. Femeile active au nevoie de hidratare

Ia-ți un spray cu apă pentru față. Oficiile, de regulă, nu sunt aerisite suficient. Aerul uscat îți deshidratează pielea. În schimb, un spray pentru față, de castravete sau trandafir, va asigura necesarul de apă al tenului din exterior.

2. Femeile active expun un ten impecabil

Nu te atinge pe față. Știm, e dificil să nu te atingi pe față atunci când ești în plin proces de gândire. Cu toate acestea, învață câte puțin să eviți acest gest. Pe lângă faptul că distrugi machiajul pe care ți l-ai pus, ai toate șansele să prinzi o infecție, transferând bacterii și impurități pe piele.

3. Femeile active mențin o ținută profesională

Nu știi niciodată când apare o întâlnire ad-hoc cu șeful sau un client important. Din acest motiv, e bine să ai cu tine sau să păstrezi la serviciu câteva produse cosmetice de bază, astfel, vei arăta întotdeauna profesional. Peria de păr, un ruj și un tub de rimel sunt suficiente pentru a-ți conferi un touch-up rapid.

4. Femeile active au unghiile îngrijite

Unghiile sunt cartea ta de vizită. Manichiura ajustată o dată pe săptămână îți va da siguranța necesară de a întinde fără jenă mâna atunci când saluți. Dacă ai puțin timp pentru îngrijirea unghiilor, optează pentru Shellac, o ojă hibrid care nu afectează aspectul natural al unghiilor, în schimb, se menține neciobit și strălucitor pe unghii până la 2 săptămâni. Pentru oficiu se potrivesc culorile neutre, fără excese de lungime de unghii. Art nail-ul e frumos, dar distrage atenția și e mai bine să fie lăsat pentru weekend.

5. Femeile active își exprimă feminitatea subtil

Evită să te parfumezi în exces. Din simplu motiv că unii oameni sunt alergici la diverse arome. Pentru a nu le transforma orele de muncă în coșmar, pune-ți doza potrivită de parfum. Spray-ază în aer și treci prin norul de parfum, este doza suficientă pentru o aromă subtilă.

Hepsera Rating

Vreau consultație gratis