Blog

Blogul nostru

Cercei medicinali la Salon Hespera

Cercei medicinali la Salon Hespera

Vrei să faci găuri în urechiușe ție sau copilului tău, dar ai cerințe ridicate privind condițiile unde se face procedura?

La Hespera Salon poți face găuri în urechi pentru tine sau copilașul tău în condiții sigure. Procedura este realizată de medicul cosmetolog – Olesea C, care are peste 10 de ani experiență. Procedura este realizată cu un aparat medical specializat, durează maxim 15 minute. Toate instrumentele sunt sterile și totul este realizat la cel mai înalt nivel. Cercei pe care îi folosim sunt din metal medicinal, sunt sigilați și despachetați în fața clientului. Înainte de procedură se aleg cercei în funcție de culoarea și modelul dorit, în limita stocului disponibil.

Cerceii medicinali trebuie purtați 40 de zile, după care pot fi puși alți cercei (din aur,argint sau alt metal). Deasemenea la Hespera Salon puteți procura cercei pe care sa îi schimbați și să îi potriviți cu orice ținută.
Medicul va prescrie cum trebuie să îngrijiți urechiușele în prima perioadă. Procedura nu are contraindicații, poate fi realizată atît adulților, cît și copiilor de la 1 lună. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră de instagram sau facebook, acolo puteți vedea modele și culori de cercei, disponibili la noi în salon. Vă așteptăm cu drag la Hespera Salon!

Cercei medicinali

Hespera Rating

Vreau consultație gratis