Blog

Blogul nostru

CND Ojă-gel Shellac pentru manichiură

CND Ojă-gel Shellac pentru manichiură

CND Ojă-gel Shellac pentru manichiură la Hespera

CND este cel mai recunoscut brand – producător de ojă gel din lume. Compania CND își are oficiul central în San Diego, California și produce cele mai bune produse pentru îngrijirea unghiilor de 34 ani. La moment, în 65 de țări este reprezentață oficială, iar produsele companiei sunt recunoscute și utilizate în toată lumea.

Știați că cea mai inovativă metodă îngrijire a unghiilor a luat naștere în cabinetul unui stomatolog? Dr. Stuart Nordstrom – stomatolog practician a ajuns la ideea că porțelanul din care confecționa dinții, poate fi utiliazat pentru aplicare pe unghii. După multe cercetări acesta a realizat că principalele avantaje ale porțelanului și anume luciu și rezistență pot utilizate pe scară largă în industria frumuseții.

În salonul Hespera folosim shellac licențiat și autentic de la CND. Folosim o lampă inovativă de uscare a shellac-ului – BRISA® Lite, care este sigură și inofensivă. La moment, salonul Hespera este unicul salon din Moldova care are o astfel de lampă.

Am ales să folosim numai produsele CND pentru că:

1. Unghiile acoperite cu CND își păstrează strălucirea până la 6 săptămâni și sunt mai rezistente decât unghiile acoperite cu ojă-gel de la alți producători, din cauza că au elasticitate. Dacă apăsați pe ele cu un obiect tare, ramâne un semn, care se uniformizează în câteva secunde.

2. CND a creat un remover care nu are miros chimic și care nu deteriorează structura unghiei. Înainte de îndepărta shellac-ul de pe unghie, nu va fi nevoie să folosim o pilă pentru a slefui stratul superior. Removerul are în componența sa ulei de macadamia care într-un mod miraculos hidratează ojă și aceasta se îndepărtează ușor. 

3. Lumina din lampa de la CND acționează doar asupra unghiei și nu are efecte adverse asupra pielii. Aceasta usucă oja-gel în doar 30 secunde și acoperirea unghiei cu shellac este rapidă și plăcută.

4. CND are o gamă de peste 100 de nuanțe, elaborate de designeri și în permanență adaptate tendințelor.

5. Toate produsele CND sunt hipoalergenice, verificate și recomandate de USFDA.

De asemenea am introdus în gama de proceduri a salonului nostru, procedura CND SPA Pedichiură, care comparativ cu alte metode de pedichiură, nu are nevoie de instrumente pentru a îndepărta pielea moartă. Această include mai multe etape: scrub, mască, loțiune, exfoliator etc. Mineralele și uleiurile, care sunt în măștile și scraburile CND SPA, hidratează și îndepărtează rapid pielea, astfel procedura de pedichiura devine una de relaxare totală. În plus, la Hespera procedura de pedichiură se face pe un scaun performant, care face masaj la spate și are inclus sistemul de jacuzzi în apă, pentru ca picioarele să se odihnească la maxim.

Pentru Hespera, satisfacția emoțională a clienților este o prioritate, din acest motiv investim în produse de calitate și adoptăm tehnologii inovative de deservire.

Hespera Rating

Vreau consultație gratis