Blog

Blogul nostru

De ce este important ca un dermatolog să aibă grijă de tenul tău?

De ce este important ca un dermatolog să aibă grijă de tenul tău?

  • De ce intr-un salon cosmetologic trebuie să te deservească un medic-dermatolog?
  • Cu ce este mai bun dermatologul decât cosmetologul?
  • De ce la Hespera lucrează medici-dermatologi?

Întotdeauna preferăm să ne adresăm la cei mai buni specialiști în domeniu când avem o situație neplăcută, fie pentru a repara automobilul sau pentru a schimba draperiile în casă, cu atât mai mult când ajungem să avem situații neplăcute legate de sănatate. Foarte des auzim cunoscuți care aleg să abordeze superficial situațiile de sănătate, ca mai apoi să aibă consecințe mult mai grave decât dacă s-ar fi adresat unui expert.

Din acest motiv, vă prezentăm de ce este important să apelați la un medic dermatolog când apar primele semne de îmbătrânire, acneea sau pete nedorite pe piele.

1. Experiență medicală

Medicul dermatolog/cosmetolog este o persoană care are studii medicale. Pentru a deveni medic, studentul-dermatolog a învățat teoretic și a aplicat cunoștințele în cadrul orelor practice. Acesta a activat minim 4 ani în secțiile dermatologice de stat, acumulând experiență lângă cei mai bun medici din domeniu. Medicii dermatologi au văzut cum și au tratat pacienții care sufereau de cele mai complicate boli de piele.

2. Abordare complexă a problemei tenului

Un medic dermatolog niciodată nu va trata problema ta superficial, acesta va diagnostica și va stabili cauzele manifestărilor neplăcute ale pielii. Medicul știe ce analize de laborator trebuie să dai pentru a stabili aceste cauze. Va prescrie tratament doar după ce va obține rezultatele analizelor și astfel  tratamentul va fi eficient.

3. Proceduri eficiente

Având în vedere experiența medicului dermatolog, tu vei fi sigur că procedurile pe care ți le recomandă vor fi eficiente. Medicul nu va prescrie preparate inutile și proceduri nepotrivite pentru că el conștientizează seriozitatea situației și vede problema mult mai profund decât cosmetologul.

4. Tratament definitiv

Dacă specialistul cosmetolog tratează la suprafață – cosmetologic, acneea/petele/vergeturile, atunci medicul dermatolog inițial înlătură cauzele acestor manifestări și apoi prescrie un tratament care te va ajuta să tratezi definitiv problema sau după situație să ameliorezi semnificativ situația pielii tale.

5. Tehnologii perforamante

Avantajul medicilor dermatologi care lucrează în laser-centre private este că, pe lângă cunoștințele și experiența acumulată în spitalele de stat, au la îndemână tehnologii inofesive și aparate de ultimă generație, comparativ cu medicii bugetari.

Dacă ai încercat multe proceduri intens promovate, ai fost la mulți specialiști – cosmetologi și manifestările pielii tale revin în scurt după tratament, nu lăsă să trecă timpul, adresează-te acum la dermatologii salonului Hespera, care vor ca tu să fii sănătos și frumos. Specialiștii noștri au studii medicale și experiență acumulată peste hotarele țării noastre, cunosc și aplică tehnologii inovative pentru tratamentul pacienților. La Hespera am ales să investim în personal calificat și nu ne pare rău nici o clipă, pentru că 98% dintre clienții salonului urmează tratamentele prescrise de medicii noștri și se bucură de rezultate definitive.

Hepsera Rating

Vreau consultație gratis