Blog

Blogul nostru

Extensia genelor cu produse Lash Botox

Extensia genelor cu produse Lash Botox

Laminarea genelor este o procedură relativ nouă în domeniul frumuseții, dar destul de solicitată, datorită beneficiilor sale. Acesta tratament stimulează creșterea naturală a firelor de păr, datorită componentelor naturale și inofensive. Firele de păr aproape invizibile își măresc volumul cu aproximativ 30 – 60%, din acest motiv pacientele au senzația că sunt mai multe gene decât până la procedură.

Efectul este obținut datorită moleculelor care pătrund atânc în structura firului de păr, restabilind starea naturală și sănătoasă a genelor după perioadele în care pacientele au avut aplicate gene false, extensii sau au folosit rimel.

Studiind aceast tratament și având solicitările clienților, am introdus această procedură în gama de servicii ale salonului nostru. Am ales cel mai bun și recomandat producător și anume Lash Botox. Comparativ cu alți producători de produse pentru vopsirea genelor/sprâncenelor, care folosesc oxid de 3 %, compania Lash Botox folosește o formulă inovativă care combină 6 vitamine (A,B,C,E,F,K), 2 pro-vitamine (B5, B6), 5 uleiuri naturale, keratină, colagen, acid hyaluronic, glicerină și oxid de numai 1%. Produsele Lash Botox NU conțin parabeni, parafină, uleiuri minerale, silicon sau coloranți. Oxidul de 1% pătrunde adânc în structura firului de păr, dândui culoare și strălucire fără ca să deterioreze genele.

Procedura, ca proces, este una destul de complexă și este foarte important ca specialistul la care decideți să faceți, să aibă experiență. În salonul nostru activează specialiști cu minim 2 ani de activitate și noi investim în continuu în calificarea lor și adaptarea cunoștințelor la cele mai inovative metode.

Pentru orice întrebare ne puteți contacta la numărul 079906003 sau ne puteți scrie pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/HesperaSalon/

Hespera Rating

Vreau consultație gratis