Blog

Blogul nostru

Faci sport? Avem 5 trucuri de frumusețe pentru tine

Faci sport? Avem 5 trucuri de frumusețe pentru tine

Femeile care fac sport zilnic știu. Iritațiile, pielea uscată, părul afectat nu întârzie să dea de știre. Aici prezentăm 5 sfaturi cum să vă mențineți frumoase în timp ce vă ocupați de siluetă.

1. Sportul începe cu…

Fața curată. Majoritatea femeilor care fac sport se spală pe față după antrenament. Corect e să și înceapă cu un ten curățat. Exersatul cu porii congestionați de impurități pot genera probleme ale pielii, de la simple iritații și coșuri până la urâta și dureroasa acnee.

2. Sport la bazin? Ar fi bine să…

Te epilezi cu laser. Dacă sportul practicat de tine implică să porți mai tot timpul bikini, uită de grija frecventă a rasului sau a epilatului cu ceară. În plus, eviți iritațiile. Și, regula numărul unu pentru vară: folosește protector solar pentru piele și buze. Rezistente la apă.

3. Când sportul favorit e boxul…

Manichiura o dată pe săptămână te ajută să menții aspectul îngrijit al mâinilor. Pentru că la Hespera, de exemplu, procedura e însoțită de masaj și mască pentru mâini. Astfel, pielea de pe mâini este bine hidratată. Și nu uita să  porți mereu în geanta de sport crema de mâini.

4. Sportul perfect pentru piele este…

Hidratarea. Bea apă îmbogățită cu minerale. Multă apă. Înainte și după sport. Pentru că te ajută să elimini și toxinele. Aplică în fiecare săptămână mască de față pentru hidratare profundă. Iar pentru a stimula circulația sângelui, un masaj clasic sau cu Velashape își vor face efectul.

5. Cu machiaj la sport?

De ce nu? Când arăți bine, te simți bine. Iar când te simți bine, exersezi bine. Un rimel hipoalergenic, rezistent la apă, combinat cu un luciu de buze nu fac rău antrenamentului. Încă 50% din aspectul radiant vă vor asigura sprâncenele pensate corect și accentuate cu henna, un produs natural, cu efect de micro pigmentare.

Hepsera Rating

Vreau consultație gratis