Blog

Blogul nostru

Folosești make-up? Aceste sfaturi sunt pentru tine

Folosești make-up? Aceste sfaturi sunt pentru tine

Câteva trucuri ca să ai un ten perfect. Sfaturi pentru femeile care folosesc zilnic make-up.

1. Make-up înseamnă mai mult decât ochii

O privire îndrăzneață este o modalitate bună pentru a crea un aspect de machiaj care atrage atenția. Pieptănați sprâncenele cu ajutorul unei periuțe de rimel curățate pentru a vedea cum se aranjează în mod natural. Folosind un creion cu ceară, le adăugați un plus de culoare. La bază, puneți un fard strălucitor de culoarea pielii ca să adăugați luminozitate. Dacă nu aveți timp pentru această procedură zilnic, optați pentru tatuarea sprâncenelor cu Henna. Este naturală și durează pe sprâncene 3 luni, fără a da senzația de aspect artificial.

2. Fondul de ten perfect pentru make-up

Contrar părerilor, cea mai bună opțiune pentru a distribui fondul de ten pe față sunt mâinile. Căldura lor contribuie la încălzirea cremei și aranjarea perfectă, fără excese. Asigurați-vă că aveți pielea bine hidratată, pentru a nu scoate în evidență porii măriți. Pentru o nuanță uniformă a tenului, vedetele pun un pic de spray de bronzat, de culoarea pielii, pe cărarea din păr.

3. Vitamina C este asemeni unui hidratant  pentru un make-up perfect

Una dintre cele mai bune modalități de hidratare a tenului este vitamina C. Pentru un efect rejuvenant rapid, beți un pahar de suc de portocale, pentru a vă menține hidratată și pentru a arăta mereu proaspătă. Stoarceți o felie de portocală sau de lămâie și aplicați-o pe față, ca să o umpleți de viață. Iar o dată pe săptămână, faceți o mască de hidratare în profunzime.

4. Ultimul, și cel mai eficient secret de make-up

Nu uitați să îndepărtați machiajul seara. Înlăturarea oricărui indiciu de machiaj permite pielii să respire și să evite infecțiile, în special coșurile. Și nu vă bazați doar pe crema de demachiere. După această procedură, e bine să vă și spălați pe față cu o spumă pentru ten. Aplicați o cremă hidratantă și sunteți gata pentru somn.

Hepsera Rating

Vreau consultație gratis