Blog

Blogul nostru

LPG Endermologie – metoda naturală de modelare a siluetei

LPG Endermologie – metoda naturală de modelare a siluetei

Endermologia este unică metodă mecanică, 100% naturală, non-invazivă, non agresivă care activează procesele celulelor, care trebuie să aibă loc în mod normal.

Comparativ cu alte tehnici de modelare corporală, disponibile pe piață, procedurile cu LPG Endermologie de la Hespera sunt o alternativă 100% naturală, deoarece stimulează activitatea celulelor din pielea noastră, care se află în stare latentă, astfel combate toate manifestările inestetice ale acesteia.

Endermologia este stimularea mecanică a celulelor, această tehnologie revoluționară reactivează trezirea celulelor în mod natural și nedureros. Odată activate, aceste celule încep să sintetizeze colagen, acid hialuronic și elastină pentru a restabili în mod natural densitatea dermului din interior.”

Efectele procedurii LPG Endermologie:

  • Tratamentul celulitei;
  • Pielea devine fermă și tonifiată;
  • Reduce stratul de grăsime;
  • Vă eliberează de senzația picioarelor grele;
  • Detoxifierea organismului;
  • Drenaj limfatic.

Cu aparatul LPG Alliance M6, cu regim beauty și terapie, unicul în Moldova, avem posibilitatea să lucrăm cele mai delicate zone și să găsim soluții pentru persoanele care au senzația de oboseală permanent, insomnie sau dureri de cap inexplicabile. Noul senzor al pielii, încorporat în aparatul LPG Alliance M6 adaptează stimularea mecanică pentru fiecare tip de piele individual: intensitatea tratamentului este optimizată, iar pielea este tratată delicat.

Cele mai solicitate regimuri de terapie, disponibile la Hespera Salon sunt:
Tratament Relaxant (30 min) – îndepărtează tensiune musculară, elimină stresul și aduce un sentiment profund de relaxare;
Drenaj limfatic (30 min) – procedura stimulează circulația sangvină și limfatică pentru a combate retenția de apă și a elimina toxinele: pielea se simte „re-oxigenată”;

Tratament Endermopunctură (50 min) – Un tratament excepțional care stimulează simultan adipocitele (celulele de slăbire), fibroblastele (celulele tinereții) și mediul lor pentru o eficiență maximă;
Procedura SPA – care are mai multe regimuri și în funcție de scopul procedurii specialistul va alege detoxifierea, tonifierea, revitalizarea sau relaxarea organismului;

Terapie SPA Intensivă – recomandată pentru efect imediat și pentru persoanele care au oboseală cronică, piele îmbătrânită, picioare/ mâini/ față umblate.
Tratamentul include de la 4 până la 12 proceduri, care se realizează 2 sau 3 ori pe săptămână, în funcție de necesitățile și efectul dorit. La Hespera Salon, procedura este realizată kineto-terapeut.

Hespera Rating

Vreau consultație gratis