Blog

Blogul nostru

LPG Endermologie – procedura care te transformă din interior

LPG Endermologie – procedura care te transformă din interior

Endermologia este metoda cea mai efectivă de stimulare a pielii într-un mod total neinvaziv, fiind o tehnologie inovativă de terapie corporală care are la bază un sistem ce oferă un tratamet corporal personalizat prin intermediul caruia sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.
Această metodă de stimulare, este lider mondial în tratamentul celulitei, scăderea vizibilă în centimetri prin stimularea fibrobastilor și activarea procesului de ardere a grăsimii.

Totuși, Endermologia nu s-a oprit aici. Pe lîngă funcțiile unice în remodelarea corporală, această metodă a devenit o parte componentă a medicinei.
Aparatul LPG Cellu M6 Aliance Medical, disponibil doar la Hespera Salon, are la bază programe de detoxifiere a organismului, endermopunctură, relaxare musculară, stimularea țesutului în cazul cicatricilor postoperatorii, ameliorarea durerilor de spate, afecțiunilor precum drenaj limfatic lent și circulație sangvină deficită.

După procedurile de endermologie, organismul se reabilitează, dispare discomfortul provocat de careva retenții de apă, redă starea de bine a organismului, ajutând la relaxarea musculară dar si psihologică, astfel are loc ameliorarea problemelor de insomnie, stres, oboseală și anxietate.
Deasemenea, LPG este binevenit dupa intervențiile chirurgicale și estetice, deoarece ajută la recuperarea postoperatorie, efect general dar si local pe cicatrici, regenerează, stimulează și reface structura pielii.

Principiul de funcționare al Aparatului LPG CELLU M6 ALIANCE MEDICAL este combinația masajului sub presiunea vacumului și mișcări oscilante a rolului și a clapetei motorizante care permite stimularea profundă și activă a țesutului tratat.

Beneficiile endermologiei:
× Oferă tonifiere și fermitate pielii;
× Tratează aspectul de celulită, nivelează structura pielii;
× Activează metabolismul;
× Ameliorează spasmele, durerile musculare și de spate;
× Are efact terapeutic general;
× Activează producerea de colagen și elastină;
× Înlătură starea de oboseală și insomnie.

Masajul endermologic durează 30-40 min, iar un tratament complet include 10-20 ședințe, care se fac la un interval de 2 – 3 zile.

Lasă o solicitare la noi pe site și noi revenim pentru o programare. Pentru detalii sună acum la 079 – 906 – 003

Articol scris de Tatiana Bozian, cosmetolog Hespera Salon.

Hespera Rating

Vreau consultație gratis