Blog

Blogul nostru

Mezoterapia contra caderii parului

Mezoterapia contra caderii parului

Oprește căderea părului la Salon Hespera cu Mezoterapia!

Aproape fiecare persoană s-a confruntat cu problema căderii părului. Odătă cu anumite schimbări din organism părul de pe scalp poate să cadă excesiv. Pentru a preveni și rezolva această situație, la Hespera Salon puteți realiza mai multe proceduri pentru pielea scalpului și rădăcina firului de păr.

Mezoterapia scalpului este o procedură recomandată pentru:

  • caderea excesivă a părului;
  • tratamentul alopeciei;
  • tratamentul excesului de sebum.

Mezoterapia sau dermapenul pentru scalp are o eficiență maximă comparativ cu alte metode folosite pentru tratamentul sau prevenirea căderii părului deoarece vitaminele, mineralele, aminoacizii, antioxidanții și coenzimele care sunt introduse cu ajutorul injecțiilor sau a dermapenului dau efect imediat, deoarece acestea sunt elementele de care are nevoie rădăcina firului de păr, iar prin mezoterapie acestea ating concentrații mult mai mari decât prin aplicarea lor direct pe scalp sub formă de soluții sau sampoane.

Beneficiile mezoterapie și a dermapenului pentru scalp:

  1. accelerează circulația sangvină la nivelul scalpului, astfel fortifică, dă rezistența firului de păr și lungește durata de viață;
  2. după procedură părul își recapătă densitatea, iar firele își refac structura și grosimea;
  3. microinjectarea realizată cu dermapen stimulează regenerarea fibrelor de colagen și elastină;
  4. previne căderea părulu;
  5. stimulează creșterea firelor în zonele lipsite de păr;
  6. îmbunătățește calitatea pielii și normalizează producerea de sebum;
  7. dă strălucire și viață părului.

mezoterapie

Deasemenea această procedură poate fi realizată și pentru prevenirea problemelor de păr, dar și menținerea sănătății pielii scalpului.

La Hespera Salon procedura de mezoterapie și de dermapen este realizată de medicul dermatolog și de medicul cosmetolog. Pentru acest tratament folosim produse bogate în minerale, vitamine și microelemente. Toate ampulele folosite în cadrul procedurii sunt selectate în funcție de necesitățile pacientului.

Tratamentul include 6 – 8 proceduri, realizate la un interval de 7-10 zile. Efectul este vizibil după prima procedură, iar la finalul tratamentului rezultatul cumulativ vă face să vă simțiți fenomenal. O ședință durează aproximativ 30 – 60 minute.

Hespera Rating

Vreau consultație gratis