Blog

Blogul nostru

Provoacă FOTOEPILAREA cancer?

Provoacă FOTOEPILAREA cancer?

În ultima perioadă unii dintre clinții noștri au venit cu întrebarea: ”Provoacă FOTOEPILAREA cancer de piele?” sau ”Favorizează fotoepilarea apariția cancerului de piele?”. Pentru că vrem să aducem claritate și să epuizăm temerile pacienților, am adresat aceste întrebări dermatologul salonului nostru, Tatiana Chiriac-Poiată și iată răspunsul:

”Trebuie să spunem că factorii care favorizează apariția și dezvoltarea cancerului de piele sunt: moștenirea genetica, expunerea la radiații ultraviolete fără protecție solară corespunzătoare; folosirea solarului; arsurile solare și traumatismele repatate la nivelul pielii. Ca să înțelegem de ce fotoepilarea și epilarea lazer NU pot provoca cancer, trebuie să explic care este mecanismul de funcționarea a acestor aparate. Aparatele de fotoepilare și epilare cu lazer profesioniste, pe care le folosim și noi la Hespera, au la bază lumina intens pulsată, care nu includ radiații ultraviolete, ci doar raze infraroșii. Orice corp care emană căldură, radiază raze infraroșii, inclusiv și corpul uman. Razele infraroșii sunt inofensive.”

În plus, aparatele pe care le folosim la Hespera au aprobarea și certificate de calitate emise de FDA. Metoda de tratament a firelor de păr nedorite cu lumină intens pulsată a fost creată și testată în SUA și din anul 1997 este recomandată de cei mai buni medici esteticieni și dermatologi din toată lumea.

Hespera Rating

Vreau consultație gratis