Blog

Blogul nostru

Salon de frumusețe acasă? Oare merită riscul?

Salon de frumusețe acasă? Oare merită riscul?

De ce e bine să veniți la un salon de frumusețe în loc să apelați la astfel de servicii acasă?

Să recunoaștem un adevăr incontestabil (sau evident). Când ne simțim frumoase, și ziua devine mai specială. O baie cu spumă acasă, însoțită de muzică relaxantă, ar fi o soluție bună. Dar cât de des reușiți să vă oferiți această plăcere? Acasă sunt grijile de rutină, curățenia, copiii, gătitul etc. Numărul femeilor care se bucură acasă de câteva ore pentru sine cu siguranță e mic.

Salonul de frumusețe e un adevărat cadou de fericire la pachet.

Noi numim aceste ore ”Timpul pentru tine”, deoarece:

  • Poți să te relaxezi și să uiți de toate grijile.
  • În timp ce ți se fac procedurile, poți să asculți muzică, să citești sau, pur și simplu, să visezi. Nimeni nu te va striga că vrea mâncare sau că trebuie să verifici lecțiile. Toată atenția e doar pentru tine.
  • Nu trebuie să faci nimic și, în același timp, știi că în câteva ore vei ieși mai frumoasă și te vei simți mai bine. Fie că alegi să-ți faci unghiile, fie că te bucuri de un masaj, fie că beneficieri de măști faciale sau de o procedură de îngrijire a corpului – ești pe mâinile bune ale specialiștilor care știu ce fac, iar rezultatele vor fi pe măsură.
  • Vei profita de proceduri oferite conform ultimelor trenduri, cu echipament de ultimă oră, produse de încredere și instrumente dezinfectate ca la carte și vei pleca și cu niște sfaturi de îngrijire.

Unele dintre noi încă mai preferă servicii de înfrumusețare acasă. Și riscă.

De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă pentru că noi, femeile, încă mai credem că procedurile la saloanele de înfrumusețare costă o avere, ceea ce demult nu mai este adevărat. În plus, se constată și un șir de dezavantaje cu referire la serviciile de înfrumusețare la domiciliu:

  • produsele cosmetice folosite nu întotdeauna sunt cele mai bune;
  • nimeni nu poartă răspundere dacă procedura v-a creat alergie sau, și mai rău, v-a lăsat cicatrici pe față;
  • nu ai siguranța că instrumentele utilizate sunt bine dezinfectate, iar locul este cu adevărat igienic;
  • la domiciliu nu veți beneficia de cele mai inovatoare tehnici și echipament, pentru că posibilitățile financiare pentru a investi în acestea sunt limitate.

De aici – și avantajele pentru a veni cu pas sigur la un salon de frumusețe. Așadar, la salon Hespera tot personalul este certificat în domeniu. Avem medici, cosmeticieni, maseuze și manichiuristei care, înainte de a începe o procedură, vă vor consulta pentru a afla starea de sănătate, preferințele, nivelul de toleranță la durere și vă vor face un test pentru reacții alergice. Astfel, cu siguranță nu veți pleca acasă cu pielea iritată din greșeală sau cu un masaj care vă va provoca dureri de corp mai mari decât ați avut. Și cel mai important moment! Salonul de frumusețe este destinat pentru a vă relaxa totalmente. Fără a vă face griji pentru dezinfecții, microbi sau mirosuri.

Fiți frumoase fără riscuri!

Hespera Rating

Vreau consultație gratis