Laser LightSheer Desire

Laser LightSheer Desire

La Hespera Salon este disponibilă îndepărtarea definitivă a firelor de păr cu cel mai performant aparat disponibil în Moldova – Lumenis LightSheer Desire 2021. Acest aparat are o lungime de undă de 805 nm, fapt care asigură o eficiență maximă. Lumenis LightSheer Desire reprezintă standardul de aur în materie de epilare definitivă. Aparatul are 2 manipule, pentru confortul clientului: HS care are vacuum și sistem de răcire performant, acesta este folosit pentru zonele mari; și XC cu o suprafață de 12mm*12mm, pentru zonele mici și delicate. 

Specialiștii Salonului Hespera care realizează procedură cu laser LightSheer Desire sunt instruiți de traineri din Moscova, licențiați de compania Lumenis, care pe lîngă parte teoretică au experiență de lucru cu acest aparat sofisticat. 

Pentru un efect definitiv, în funcție de zonă, numărul procedurilor variază de la 6 până la 10 proceduri, care se realizează la interval de aproximativ 4 – 10 săptămâni. 

Datorită sistemului de răcire performant și vacuumului reglabil (high, medium, ) procedura este suportabilă. La solicitarea pacientului și pentru confortul maxim, este posibilă și aplicarea anesteziei pentru zona intimă sau axilă, pentru un cost suplimentar. Lista de prețuri pentru fiecare zonă separat poate fi accesată în categoria de prețuri. 

Iată ce trebuie să știi înainte de a începe procedurile LightSheer Desire:

 1. Zona care va fi lucrată cu laserul, trebuie rasă cu 6 – 18 ore înainte de procedură, astfel încât firele să nu fie vizibile și simțibile la atingere.
 2. Este interzisă expunerea la soare 2 săptămâni  înainte și după procedură;
 3. Este interzisă realizarea procedurilor în perioada de activă a herpesului și alte maladii;
 4. Nu este recomandată realizarea procedurilor în perioada de sarcină și alăptare.
 5. Cu 6 săptămâni înainte de începerea tratamentului cu laser zona trebuie doar rasă, nu este recomandată aplicarea metodei de sugaring sau ceară. 

Preț: până la 2100 MDL

Programare online Vezi prețurile noastre

Rezultate vizibile

Epilare definitivă cu cel mai perfomant aparat Lumenis din Moldova

Specialiști

Daniela Railean
Manager
Natalia Meleșinschi
Medic cosmetolog
Olesea Ciorici
Medic cosmetolog
Tatiana Bozian
Cosmetolog

Avantajele procedurii

 • icon
  Metodă de epilare definitivă aprobată de FDA și CE.
 • Procedura este suportabilă, datorită sistemului de răcire perfomant.
 • Procedura este rapidă - manipulă cu vaccum HS.
 • Metodă eficientă și pentru firele blonde și roșcate

Consultație

Vreau o consultație