Pachet de îngrijire pentru Femeile după 40 2018-03-23T22:40:15+00:00

  Project Description

  LA 40 E LA FEL CA LA 20, CU O MICĂ DIFERENȚĂ…

   

  La 40 viața abia începe. Ai deja suficient curaj ca să nu-ți fie frică de tot și de toate. Știi bucuria de a fi mamă și de a avea o familie. Și te simț plină de viață ca la 20.  Cu ceva mai multă experiență, poate, și câteva riduri de la zâmbete.  La Hespera, am ales special pentru tine servicii, ca și acestea să se atenueze și să te simți la fel de bine încă mulți ani înainte.

  Bucură-te de ofertă: Alege două servicii din cele enumerate mai jos, și îl primești pe al treilea gratis (vei primi gratis serviciul care valorează cel mai puțin).

  Cum funcționează? Achită  pentru două servicii în avans și beneficiază de trei servicii atunci când îți este mai comod, în decurs de o lună.

   

  LA 40 E LA FEL CA LA 20, CU ACESTE SERVICII

   

  Estetică facială:

   

  • Masaj Velashape pentru față– o tehnologie de ultimă oră, bazată pe unde de frecvență radio și vacuum; se simte ca un masaj plăcut și cald. Sporește producția de elastină și colagen. Lasă tenul suav și ferm în același timp, elimină dubla bărbie și scoate în evidență conturul feței.

    

  • Curățarea facială inofensivăcurăță suav pielea prin aplicarea diferitor măști, închide porii și revitalizează în profunzime tenul. Zero risc de cicatrici sau iritații. Perfectă pentru tenul hipersensibil.

    

  • Peeling– exfoliere, cu efect de întinerire a straturilor pielii. Elimină imperfecțiunile, favorizează o culoare uniformă a tenului și o secreție corectă de grăsime, diminuează ridurile, și hidratează.

    

  • Eliminarea negilor de pe față – țesutul este încălzit cu electricitate, eliminând papiloamele, un virus ce cauzează apariția de negi. Tratamentul este lipsit de riscuri și durere.

    

  • Epilare

   Fotoepilare și epilare cu laser– cu lumină intens propulsată sau cu laser, elimină firele nedorite – mustața, de pe obraji,  axile, mâini, picioare sau zona intimă, pentru totdeauna. Uită de iritații de la ras și de durerea de la epilatul cu ceară.

    

  • Masaj

   Velashape – scapă de celulită și de centimetrii în plus, fără a sta ore în șir la sală, cu ajutorul unui masaj cald cu un aparat de ultimă generație.

    

  • Masaj clasic– relaxează, reglează circulația sângelui, a sistemului limfatic și digestiv, crește tonusul mușchilor și buna dispoziție.

    

  • Estetică decorativă

   Sprâncene cu henna– evidențiază privirea prin micropigmentare cu henna, un produs 100% natural. Procedura e însoțită de corectarea formei sprâncenelor în funcție de forma feței. Culoarea durează 3 săptămâni.

    

  • Manichiură și pedichiură– îngrijirea și decorarea cu ojă Shellac ce durează până la 21 de zile sau cu ojă clasică, însoțită de masaj al mâinilor.

  Programează-te on-line și savurează procedurile la ora potrivită pentru tine. La Hespera te așteptăm în fiecare zi de la 09:00 până la 21:00 și în week-end. Fiecare procedură începe cu o consultație, timp în care cosmeticianul va determina tipul tău de ten și procedurile care ți se potrivesc.

  TESTIMONIALE

  Hespera Review

  Serviciile noastre

  Str. Testemițanu 23/1