Hidratare intensă + Lifting

Te ajutăm să pui în valoare frumusețea ta naturală

Sunt momente pe care le meriți numai pentru tine. Evadează din ritmul alert de zi cu zi și tratează-ți pielea cu o îngrijire intensivă. Pentru că frumusețea și sănătatea merg mână în mână, suntem responsabili de felul în care ne simțim și arătăm!
Toate tipurile de piele au nevoie de hidratare, chiar și pielea extrem de grasă trebuie hidratată la timp. Procedura de Hidratare intensă este binevenită pentru toate vârstele și nu are contraindicații, pentru că în funcție de caracteristicile pacientului, în cadrul acestei proceduri sunt selectate cele mai potrivite produse.
Cum îți poți da seama că ai nevoie de Hidratare Intensă? Dacă pielea ta în ultima perioadă se exfoliază fără motiv și au început să apară tot mai multe riduri, atunci fără ezitare trebuie să te programezi la Hespera Salon la proceduri.
Procedura are un efect vizibil de lifting, iar machiajul se aranjează extrem de bine după aceasta, din acest motiv specialiștii noștri recomandă Hidratare Intensă + Lifting înainte de evenimente importante. Procedura durează aproximativ 60 minute.

Vezi prețurile noastre

Avantajele procedurii

  • icon
    Previne apariția primelor riduri;
  • Are loc hidratarea profundă a pielii;
  • Tratează ridurile fine;
  • Îmbunătățește semnificativ aspectul pielii.