Hidratare intensă + Lifting

Te ajutăm să pui în valoare frumusețea ta naturală

Hidratare intensă + Lifting

Sunt momente pe care le meriți numai pentru tine. Evadează din ritmul alert de zi cu zi și tratează-ți pielea cu o îngrijire intensivă. Pentru că frumusețea și sănătatea merg mână în mână, suntem responsabili de felul în care ne simțim și arătăm!
Toate tipurile de piele au nevoie de hidratare, chiar și pielea extrem de grasă trebuie hidratată la timp. Procedura de Hidratare intensă este binevenită pentru toate vârstele și nu are contraindicații, pentru că în funcție de caracteristicile tenului, în cadrul acestei proceduri sunt selectate cele mai potrivite produse.

Cum îți poți da seama că ai nevoie de Hidratare Intensă?

Dacă pielea ta în ultima perioadă se exfoliază fără motiv și au început să apară tot mai multe riduri, atunci fără ezitare trebuie să te programezi la Hespera Salon la proceduri. Procedura de Hidratare Intensă + Lifting are un efect vizibil de lifting, iar machiajul se aranjează extrem de bine după aceasta, din acest motiv specialiștii noștri recomandă Hidratare Intensă + Lifting înainte de evenimente importante. Procedura durează aproximativ 60 minute și este extrem de relaxantă.

Ce produse folosim pentru Hidratare Intensă + Lifting?

Procedura de Hidratare Intensă + Lifting este una personalizată și în funcție de tipul și caracteristeristicile tenului sunt selectate produse potrivite. Producătorii de cosmetice profesionale cu care am ales să facem procedura de Hisdratare Intensă + Lifting sunt Holy Land (Israel) și Academie (Franța).

Preț: până la 815 MDL

Programare online Vezi prețurile noastre

Specialiști

Olesea Ciorici
Medic cosmetolog
Natalia Meleșinschi
Medic cosmetolog
Daniela Railean
Manager
Tatiana Bozian
Cosmetolog

Avantajele procedurii

  • icon
    Previne apariția primelor riduri;
  • Are loc hidratarea profundă a pielii;
  • Tratează ridurile fine;
  • Îmbunătățește semnificativ aspectul pielii.

Consultație

Vreau o consultație