ResurFX Vergeturi

E timpul să te bucuri de o piele catifelată pe tot corpul.

ResurFX Vergeturi

Tehnologia ResurFX este revoluționară și nouă în Republica Moldova. Acesta este rezultatul studiilor clinice specialiștilor calificați de la LUMENIS M22(Israel).  Platforma Lumenis M22 are aprobarea FDA (SUA) ceea ce dovedește garanția calității și siguranței unui tratament ResurFX  Vergeturi medical. Cu ajutorul tehnologiei ResurFX Vergeturi, medicii Hespera pot trata vergeturile și cicatricile. Procedurile se efectuează cu laserul ResurFX, care e parte componentă a renumitului aparat apreciat la nivel mondial – Lumenis M22.

Cum funcționează ResurFX Vergeturi?

Până de curând, era imposibilă îndepărtarea vergeturilor, însă industria de frumusețe oferă tehnologii laser inovatoare, cu ajutorul cărora le putem face mai puțin vizibile sau chiar elimina. Tratamentul cu ResurFX Vergeturi permite generarea de către laser a energiei termice și penetrarea ei uniformă în adâncimea pielii, fără a afecta stratul superior. Procedurile cu ResurFX Vergeturi elimină imperfecțiunile de la nivelul pielii, prin distrugerea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă. Principiul de acțiune a laserului ResurFX se numește fototermoliza fracționată non-ablativă. Laserul emite simultan între 200-300 de mici fascicule laser, ce pătrund în piele pana la 1 mm, stimulând producția fibrelor de colagen, elastină și a acidului hialuronic, astfel contribuind la ștergerea vergeturilor, a cicatricilor post acneice și a ridurilor.

Câte proceduri de ResurFX Vergeturi include un tratament complet?

În cadrul unei consultații, medicul dermatolog vine cu recomandări individuale referitor la durata tratamenului cu ResurFX Vergeturi. Numărul de proceduri cu ResurFX Vergeturi se stabilește în funcție de vechimea vergeturilor, densitatea acestora și efectul de dupa prima procedură. În funcție de vârsta pacientului și metabolismul acestuia, efectul este diferit și imprevizibil, dar întotdeauna rezultatul este vizibil după prima procedură.

Programează-te acum la procedura de ResurFX Vergeturi!

Preț: până la 5499 MDL

Programare online Vezi prețurile noastre

Rezultate vizibile

Rezultat vizibil după 1 procedură cu ResurFX pentru tratamentul vergeturilor.

Specialiști

Olesea Ciorici
Medic cosmetolog
Natalia Meleșinschi
Medic cosmetolog

Avantajele procedurii

  • icon
    Este o metodă sigură de tratament;
  • Procedura durează aproximativ 45 - 90 minute;
  • Este eficientă pentru orice tip de vergeturi;
  • Tratamentul include 2 - 6 proceduri.

Consultație

Vreau o consultație